Om oss

Vi arbetar över hela landet och utgår från flera orter.

Stockholm och Mälardalen

 

Björn Melander – konsultation, mätningar och projekt

Björn är akustiker och konstruktör och har sin bakgrund inom både teknik och musikbranschen. Med 30 års erfarenhet som musiker, musikproducent och ljudtekniker är öronen hans främsta arbetsverktyg för att t.e.x. lokalisera såväl bullerkällor som rumsakustiska fenomen. Den erfarenhet och kunskap Björn har inom teknik och byggnadskonstruktion utgör ett värdefullt komplement till hans kunskap om ljud. Björns stora intresse för design, psykologi och innovation utgör en viktig grund i arbetet att åstadkomma kreativa miljöer att må bra i, oavsett det gäller ett kontorslandskap eller en ljudstudio.

Ann-Catrin Björnhede – konsultation och försäljning

Ann-Catrin har under många år arbetat med akustiklösningar för de flesta typer av miljöer. Med en tidig bakgrund från textil och inredningsbranschen har hon framförallt arbetat med projekt inom både inredning och design. Ann-Catrins specialkompetens är utformning med akustisk funktion samt design och kvalitet i direkt samarbete med arkitekter och inredare.

Jönköping och Södra Sverige

 

Christian Borg – konsultation, mätningar, beräkningar och studiodesign

Christian är utbildad inom datateknik och kryptologi och har många års erfarenhet som utvecklare och utbildare inom såväl akustik som dataprogrammering. Med specialkompetens från programmering och beräkningar gör han de flesta av våra kalkyler och simuleringar för att utvärdera mätningar och nya koncept. Christians djupa intresse för akustik och vetenskaplig forskning gör att vi ständigt håller oss uppdaterade inom de senaste rönen

 

Umeå och Norrland

 

Jonas Bergsten – leg. Arbetsterapeut med inriktning mot arbetsmiljö och ergonomi

Jonas har som leg. Arbetsterapeut arbetat med inriktning mot arbetsmiljö och ergonomi. Personalens effektivitet har alltid varit i fokus. Detta ledde honom in på akustiklösningar i arbetsmiljöer vilket han också specialiserat sig på. Jonas har därför en specialkompetens inom arbetsrelaterade akustikproblem och av att designa upplägg för arbetsplatser och koncept för exempelvis kontorsmiljöer.

 

 

AkustikrådgivningAkustikmätningHelhetslösningar inom akustikArbetsplatsanpassningAkustikregleringUtbildning

AKUSTIKFIXARNA